Kemi

frysepunktssætning

12. december 2017 af didodawood (Slettet) - Niveau: B-niveau

frysepunktssætning i en vandig 0,8 glucose opløsning (C6H12O6) i forhold til rent vand er?

er der nogen som kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2017 af mathon

                         \small \text{frysepunktss\ae nkning i en vandig 0,8 M glucoseopl\o sning}

                                                                  \small \Delta T=K_f \cdot c_{osmo}

                                                                  \small \Delta T=\left ( 1{.}86\;\tfrac{^\circ C}{M} \right ) \cdot \left (0{.}8\;M \right )=0{.}24\;^\circ C                                             

\small \text{Vand fryser ved }0^\circ C.

\small \text{0{.}8 M }C_6H_{12}O_6 \text{ fryser ved } -0{.}24^\circ C.


Skriv et svar til: frysepunktssætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.