Bioteknologi

Hjælp til rapport

21. december 2017 af hjæælpmi (Slettet) - Niveau: A-niveau
Nogle der kan hjælpe med denne opgave, er ikke sikker på hvilken formel jeg skal bruge?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2017 af AngelOneOne

Hej,

Du kan bruge formlen:

pH = -log[H3O+]

til at beregne koncentrationen af H3O+. Når du har den, kan du finde koncentrationen af syren, hvis du ved om det er en mono-, di-, eller trivalent syre (altså om den spalter 1, 2, eller 3 H-ioner fra). Du dividerer syrens valens med koncentrationen af H3O+. F.eks. hvis du når frem til at koncentrationen af H3O+ er 1 mol/L, så er koncentrationen af syren:

monovalent=\frac{1}{1}=1M

divalent=\frac{1}{2}=0,5M

trivalent=\frac{1}{3}=0,3M

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #2
21. december 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Jeg for oxonium til at være 0,03467, hvad skal jeg efter det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2017 af AngelOneOne

Hej,

Hvis mælkesyre er en monovalent syre, hvad jeg mener den er, så skulle koncentrationen af mælkesyre være den samme.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #4
21. december 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Altså det tal jeg fik?

Skriv et svar til: Hjælp til rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.