Studievejledning

Net-holdet (selvstuderende)

29. december 2017 af Sofiehanw

Hej allesammen,

Jeg ved godt at det er noget jeg burde spørger min lærer/studievejleder om, men nu spørger jeg jer da jeg er lidt bange for at spørger dem. Men der er en opgave jeg stadig ikke har lavet endu, og jeg vil gerne vide hvor lang tid der skal gå indtil man bliver smidt ud af holdet (net-holdet) hvis man ikke aflevere sin opgave. Der er gået ca. en måned siden fristen og jeg har bare ikke haft tid til at lave den (pga. flere ting, familie, arbejde, personlig problemer) så jeg vil bare spørger hvis der er nogen der har været i samme båd som mig, og ved hvor lang tid jeg har tilbage indtil jeg bliver smidt ud af holdet. 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2017 af Anders521

Der er formentlig regler der skal overholdes, hvad angår. aflevering af opgaver. Ved fjernundervisning kan der, ifølge nedenstående hjemmesider

http://www.vucnordjylland.dk/fjern/om-undervisningen

http://www.fjernundervisning.nu/bliv-klogere-paa-fjernundervisning/studiemiljoe-og-studieregler/

http://www.vucfyn.dk/node/325

være tale om udmeldelse i sidste ende (også uden varsel). Jeg tror en samtale med studievejlederen bør være en prioritet for dig. Bør du være bange for din lærer og studievejleder, idet du måske tænker at de vil indberette din manglende studieaktivitet? Det tror jeg ikke; jeg kan godt tage fejl, men ... studievejlederen er nok ikke forpligtet til at videregive information til uddannelsesstedet.  


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. december 2017 af Smut1

#0 Det er meget forskelligt og afhænger af, hvilken type undervisning du modtager og fra hvilken skole. Men en opgave kan jeg  slet ikke forestille mig skulle være et problem, hvis du læser ved et VUC-center. 


Skriv et svar til: Net-holdet (selvstuderende)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.