Projektopgaven (9. kl.)

Hjælpppp

01. januar 2018 af Sofiemjm (Slettet)
Hej
Jeg skal i uge 2 have et underemne klar til lærerne. Vores overemne er “verdenen omkring os”. Har selv tænkt det skal være noget naturvidenskabeligt, men er åben for alle emner. Vi skal have 2-3 fag med i emnet.
Nogen som har en eller flere ideer til underemne??
På forhånd tak??

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2018 af Anders521

Hvad med "miljømæssige konsekvenser ved fortsat brug af fossile brændstoffer" ? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2018 af Justitia

Biologi & Kemi = Global opvarmning

Biologi & Idræt = Den sunde krop

Samfundsfag & Historie = Menneskerettigheder


Skriv et svar til: Hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.