Dansk

Hvad er tautologi??

07. januar 2018 af sibo0001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er ved at lærer om de stilistiske virkemidler og har fået vidt forskellige svar på hvad Tautologi

Så hvad er tautologi? Hvad kendetegner Tautologi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2018 af Stygotius (Slettet)

Ordet "tautologi" kommef af græsk "tautos" (= to autos) = det "samme"  +  "logos" = "tale, mening"

og består i at man siger noget to gange; den ene er således overflødig.

Se svarene i tråden "Redundans" under dansk.


Skriv et svar til: Hvad er tautologi??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.