Matematik

hjælp til beviset

11. januar 2018 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har vedhæftet filen. Jeg går i stå til den sidste opgave med beviset? :(


Svar #1
11. januar 2018 af Aleynaa

*her er den vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2018 af StoreNord

\\\frac{a}{b}-\frac{a}{a+b}=\frac{a}{b}\cdot \frac{a}{a+b}\Leftrightarrow \\\frac{a(a+b)-ab)}{b(a+b)}=\frac{a^{2}}{b(a+b))} \Leftrightarrow \\a^{2}+ab-ab=a^{2}\Leftrightarrow \\a^{2}=a^{2}               Skærmbillede fra 2018-01-11 22-47-23.png

På min tegning kan jeg regulere skyderne for a og b uden at højre  side bliver forskellig fra venstre side
 


Skriv et svar til: hjælp til beviset

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.