Matematik

Tangetligninger

15. januar 2018 af hajma222 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvad er forskellen når punktet hedder p(1,4) eller det hedder p(1,f(4))

Skal nemlig bruge metoden er y=ax+b til at regne min differentialligning 

tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2018 af OliverHviid

I det første eksempel p(1,4) der kendes både x og y, dvs. x=1, y=4. I det andet eksempel p(1,f(4)) der kendes kun x, som jo er 1. y findes så ved at indsætte x=4 i funktionen, dvs. udregne f(4).


Svar #2
15. januar 2018 af hajma222 (Slettet)

Tusind tak det var en stor hjælp!!:)


Skriv et svar til: Tangetligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.