Matematik

Hjælp integralregning

16. januar 2018 af solpige00 - Niveau: A-niveau

Hej 
Vi forstår ikke selvopgaveformuleringen, altså hvordan man skal betragte planmængden. er der mulighed for at en kan give et eksempel på dette?

Opgaven er vedhæftet her 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af mathon

\small \textup{Da z er lig med 0 ligger planm\ae ngden i xy-planen.}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2018 af mathon

\small \textup{Areal:}
                 \small \int_{-2}^{2}\left ( 4-x^2 \right )\mathrm{d}x=2\cdot \int_{0}^{2}\left ( 4-x^2 \right )\mathrm{d}x       \small \textup{grundet symmetrien om y-aksen.}


Svar #3
16. januar 2018 af solpige00

Hvordan kom du frem til det resultat? er det blot at betragteplanmængden?


Skriv et svar til: Hjælp integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.