Generelt

HJÆLP MIG! handleplaner til hjemløse

17. januar 2018 af Yasoo11

nogle der kan hjælpe med at forklar figuren?

den er hentet fra denne hjemmeside https://menneskeret.dk/nyheder/hjemloese-risikerer-lande-mellem-to-stole-kommunale-indsatser

og skal bruges til at forklar hvorfor det er vigtigt at en hjemløs har en handleplan!..

Vedhæftet fil: e.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af AngelOneOne

Hej,

Hvis du kigger på tegningen, så kan du se den store forskel. Ved en fragmenteret indsats, arbejder alle myndighederne selvstændigt, og de forskellige tiltag risikerer hverken at understøtte eller udvikle indsatserne fra de øvrige myndigheder. Ved den sammenhængende indsats, går myndighederne sammen om at lave en sammenhængende og underbyggende indsats, så indsatsen fra de forskellige myndigheder samlet får en stærkere effekt. Dermed kan den hjemløse hurtigere hjælpes videre og det er nemmere at skabe sig et overblik for den enkelte. De forskellige tiltag støtter op om hinanden, den forgående indsats, muliggør den næste indsats, som igen muliggør den næste. indsatserne er koordineret i forhold til hinanden.

Lad os tage et meget forenkelet tilfælde. En arbejdsløs og hjemløs narkotikamisbruger. Hvis du sætter en sådan person til at komme ud af sit misbrug, få en lejlighed, få overblik over økonomien og skaffe sig et arbejde samtidig, så vil det næsten med sikkerhed fejle. Hvis man derimod tager fat om problemerne enkeltvis går det nemmere. Få først personen ud af misbruget, inden man sørger for lejlighed. Hjælp personen med økonomien i starten (en mentorordning måske). Når misbrug, lejlighed og økonomi er på plads, kan man tage fat på at få personen i arbejde, så personen vil kunne klare sig selv.

/Angel

- - -


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson


Skriv et svar til: HJÆLP MIG! handleplaner til hjemløse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.