Matematik

Differentialligning - løsningskurve

21. januar 2018 af KCH1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej
Sidder med denne matematik opgave, og vil høre om der var nogle der kunne hjælpe mig med at løse a og b?  :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2018 af SuneChr

dy/dx = 1/2   samme hældning for alle x. Funktionen er ...
dy/dx = x/4   integrér x/4
dy/dx = y/2   hvilken funktion er sin egen afledede?
Opstil i orden herefter hvor kraftig stigende hver af funktionerne optræder i hierarkiet.


Skriv et svar til: Differentialligning - løsningskurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.