Fysik
termisk energi
23. januar 2018 af
Annaduvedhvem (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
HJÆLP TIL OPGAVE B?!
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-01-23 kl. 18.03.53.png
Svar #1
23. januar 2018 af Halo13032 (Slettet)
E = m · c · (Tslut - Tstart)
100 kJ = 2 kg · 4,18 kJ/(kg·oc) · (Tslut - 10 oc)
100 kJ / (2 kg · 4,18 kJ/(kg·oc)) = Tslut - 10 oc
Tslut = 100 kJ / (2 kg · 4,18 kJ/(kg·oc)) + 10 oc = 21,96 oc
Skriv et svar til: termisk energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
