Matematik

Lidt usikker

29. januar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

I opgave a, skal jeg angive x-værdierne hvor f'(x) er lig med 0. 

opgave b, har jeg styr på :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2018 af peter lind

Det er der hvor der er lokalt maksimum eller minimum eller med andre ord: hvor tangenten er vandret


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. januar 2018 af Mathias7878

Der er to steder, hvor tangentens hældning er lig nul. Aflæs x-værdierne der.

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2018 af mathon

                            \small f{\, }'(x)<0\textup{ for x}\in\, ]4;6[


Svar #5
29. januar 2018 af Mathian

tak for hjælpen =)


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. januar 2018 af Mathias7878

Hvis du har aflæst, at f'(x) = 0 ved x = 4 og x = 6 har du løst opgaven rigtigt! :=)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Lidt usikker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.