Matematik

Vektorregning

30. januar 2018 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med spørgsmål 5 - opgave b. Opgaven er vedhæftet.

Den sætning, der er tale om, er også vedhæftet.

Vedhæftet fil: aaa.PNG

Svar #1
30. januar 2018 af jensenshjælp (Slettet)

Sætningen

Vedhæftet fil:aaaaa.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2018 af mathon

b)
                   \small A=\cos^{-1}\left (\frac{\overrightarrow{AC}\cdot\overrightarrow{AB} }{\left | \overrightarrow{AC} \right |\cdot \left | \overrightarrow{AB} \right |} \right )

                   \small B=\cos^{-1}\left (\frac{\overrightarrow{BA}\cdot\overrightarrow{BC} }{\left | \overrightarrow{BA} \right |\cdot \left | \overrightarrow{BC} \right |} \right )

                   \small C=\cos^{-1}\left (\frac{\overrightarrow{CA}\cdot\overrightarrow{CB} }{\left | \overrightarrow{CA} \right |\cdot \left | \overrightarrow{CB} \right |} \right )


Svar #4
30. januar 2018 af jensenshjælp (Slettet)

Tak! Skal jeg så også bruge længdeformlen til at finde længderne?

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2018 af mathon

       Ja.


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.