Fysik

Atomfysik

20. februar 2018 af solpige00 - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe med vedhæftede opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2018 af peter lind

a) Aflæs energiforskellen på figuren

b) ΔE = h*f = h*c/λ  h er plancks konstant, c er lyshastigheden,f er frekvensen og er bølgelængden λ

c) Søg efter på figuren hvilken overgange der svarer til de pågældende energier


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2018 af mathon

                 \small \lambda =\frac{1239{.}84\; eV\cdot nm}{E}

                  \small 1\; aJ=6{.}24151\; eV


Skriv et svar til: Atomfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.