Matematik

Banehalvdel

20. februar 2018 af minfarlugter (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med disse spørgsmål? filen er vedhæftet

Vedhæftet fil: Banehalvdel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2018 af Larxx

Det er en Andengradspolynomiet  og dens forskrift er h(x) = −0.005x2 + 0.3x, så a = -0.005, b = 0.3 og c = 0.

Så brug toppunktsformelen løsningen til opgaven 


Skriv et svar til: Banehalvdel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.