Matematik
Differentialligning
25. februar 2018 af
fa71 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej??
Tænkte på om nogen kunne hjælpe mig med noget matematik?
ligningen ser sådan her ud:
dp/dt=kp(1-(p/N))-a
hvor at:
k=0.25
N=4
a=0.16
Det ville være virkelig dejligt hvis nogen gad og hjælpe :)
Tænkte på om nogen kunne hjælpe mig med noget matematik?
ligningen ser sådan her ud:
dp/dt=kp(1-(p/N))-a
hvor at:
k=0.25
N=4
a=0.16
Det ville være virkelig dejligt hvis nogen gad og hjælpe :)
Svar #2
25. februar 2018 af fa71 (Slettet)
Glemte at skrive det skal bare bruge en fuldstændig løsning af ligningen.
Hvordan ville en se ud?
Hvordan ville en se ud?
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
