Matematik

Matematikopgave

01. marts 2018 af sandra000 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, har lige fået en matematik tekstopgave og sidder lidt fast i den. 

Opgaven hedder:

En garage med målene 5 1/2 (brøk) m, 2,4 m og 2 1/4 (brøk) m skal males. Såvel vægge som døre og porte skal have samme farve. Find arealet af de 4 sider. Malingen rækker 8 m2 pr. liter, og alt skal males 2 gange. Malingen koster 66 kr. pr liter. Malingen sælges kun i helt antal liter. Hvor meget koster malingen?

Det ville være en kæmpe hjælp, hvis nogle gad hjælpe for er helt blank til mat.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2018 af mathon

Find arealet af de 4 sider:

                                              \small A=2\cdot h\cdot b +2\cdot h\cdot l


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2018 af peter lind

Du angiver ikke hvad der højden og hvad der er længder. Arealet af en side er længde*højde hvor længden kan have en af de længder du opgiver og som ikke er højden


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2018 af SuneChr

# 2
Ja, der er tre muligheder for indkøb af 1'liters dåser af maling.
9, 10 eller 13 dåser afhængig af garagens højde
# 0  Garagens højde er sandsynligvis ikke de 51/2 m
så der er to indkøbsmuligheder tilbage.


Skriv et svar til: Matematikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.