Matematik

Trignoometri - hjælp

12. marts 2018 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har nu bøvlet med disse opgaver i længere tid og kan ikke få dem til at passe.

Håber derfor I kan hjælpe

OPGAVEN ER VEDHÆFTET

BEMÆRK: det er kun b og c jeg søger hjælp til. a har jeg lavet og den fik jeg til AB=4,1231

Vh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2018 af peter lind


Svar #2
12. marts 2018 af NiklasLarsenMolbjerg

Hej peter.

Kan du hjælpe mig med at løse b og c


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2018 af peter lind

Arealet af ABC er ½*produktet af kateterne. Arealet af trekant ABD er ½*3*2*sin(v)

c) Differentier T og løs ligningen T'(x) = 0


Svar #4
12. marts 2018 af NiklasLarsenMolbjerg

Okay. Hvordan finder jeg vinkel v. ellers kan jo ikke beregne b


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2018 af peter lind

v skulle du også have fundet i spørgsmål a) Du kan bruge cosinusrelationerne til det.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2018 af mathon

a)
            \small v=\cos^{-1}\left ( \frac{3^2+2^2 -17}{2\cdot 3\cdot 2} \right )


Skriv et svar til: Trignoometri - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.