Matematik

Bestem en forskrift for funktionen f, (Hjælp)

15. marts 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Mangler hjælp til dette spørgsmål.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2018 af SuneChr

Integrér  f '' og derefter f ' . Begge arbitrære konstanter skal med og beregnes v.h.a. de to afbildninger som anført. Opstil ligningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2018 af mathon

                 \small f{\, }'(x)=e^x-\cos(x)+\sin(x)+C_1

                 \small f(x)=e^x-\sin(x)-\cos(x)+C_1\cdot x+C_2


Svar #4
15. marts 2018 af Larxx

Undskyld mathon. Hvordan har du fundet frem til disse to løsninger til opgaven ? altså opgave 630 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2018 af mathon

...simpel stamfunktionsbestemmelse.


Svar #6
15. marts 2018 af Larxx

Tror jeg har læst for meget i dag, skulle vist kigge opgaven igennem en ekstra gang inden jeg spurgte om hjælp, men tak fordi, at du viste hvordan opgaven skulle løses mathon :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
15. marts 2018 af mathon

\small \textup{og}
                 \small f{\, }'(0)=1=e^0-\cos(0)+\sin(0)+C_1

                                 \small 1=1-1+0+C_1

                                 \small C_1=1
\small \textup{dvs}
                 \small f{\, }'(x)=e^x-\cos(x)+\sin(x)+1

\small \textup{og}
                 \small f(0)=2=e^0-\sin(0)-\cos(0)+0+C_2

                              \small 2=1-0-1+0+C_2

                              \small C_2=2

\small \textup{dvs}
                 \small f(x)=e^x-\sin(x)-\cos(x)+ x+2
           


Svar #8
15. marts 2018 af Larxx

Mange gange tak :)


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for funktionen f, (Hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.