Matematik

Andengradsfunktion

31. marts 2018 af Emil18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Omkostningsfunktionen er som følgende: c(x)=k(x)=0.1x^{2}+2x+5

For hvilke varemængder x er skuddet positivt, såfremt salgsprisen er 5 kr pr. enhed


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2018 af guuoo2 (Slettet)

Du mangler at sige at x er antal enheder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2018 af guuoo2 (Slettet)

Opskriv en funktion
p(x) = .........

der beregner indtægten når der sælges x enheder.
Overvej først hvad p(0), p(1), p(2) osv. skal give.


Skriv et svar til: Andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.