Dansk

Reklamer / valgvideoer?

01. april 2018 af yase0112 - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen. Hvis man skal perspektiverer valgvideoer til reklamen-genren, hvad kan man så komme ind på? Nogle forslag, helst ligheder og forskelle.

Det haster lidt, takker:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2018 af ErikOlsen2

Her er lidt at starte på:

https://formatformat.dk/artikel/9380/5-valgvideoer-fejler-totalt-fordi-proever-vaere-ung-unge/

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1775480

https://2bconnect.dk/kampagnefilm/

http://www.oravis.dk/index.php/debat/5519-amager-vest-lokaludvalg-spilder-borgernes-penge-pa-selvforherligende-reklamefilm

https://semomedia.dk/praesentationsvideo/


Svar #2
01. april 2018 af yase0112

Kan man skrive dette?


Svar #3
01. april 2018 af yase0112

Som skrevet, hører valgvideoer under genren, reklamer. Det gør de, af den grund, at reklamers formål er fx at sælge et bestemt produkt til modtageren, at få modtageren til at synes bedre om en virksomhed, eller at få modtageren til at blive overbevist om et specielt synspunkt fx inden for politik. I en valgvideo er formålet det sidste punkt, altså at overbevise modtageren om et specielt synspunkt. Valgvideoerne skal forsøge, at få flere borgere til at blive tilhængere af deres parti. Dog ville en ulighed være målgruppen. I reklamer vil man specificere reklamen til en bestemt målgruppe, afhængigt af hvilket produkt der skal sælges, hvorimod i en politisk valgvideo, er det til befolkningen generelt. Dog kan man sige, at målgruppen er borgere som er myndige. Derudover ville en lighed være, at man anvender forskellige virkemidler fx retoriske virkemidler og filmiske virkemidler, til at formidle sit produkt bedst. 


Skriv et svar til: Reklamer / valgvideoer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.