Matematik

integralregning . hjæælp!!!

17. april 2018 af Sarahj9 (Slettet) - Niveau: B-niveau


A    :     ∫¦?(2x^3-4x^2+3x-4+2/x)dx?


B   :     ∫_2^10¦2/(x-1) dx


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2018 af janhaa

A:

I=\int (2x^3-4x^2+3x+\frac{2}{x})dx=\frac{1}{2}x^4-\frac{4}{3}x^3+\frac{3}{2}x^2+2\ln|x| + c


Svar #2
17. april 2018 af Sarahj9 (Slettet)

Er det svaret? janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2018 af janhaa

#2

Er det svaret? janhaa

ja


Skriv et svar til: integralregning . hjæælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.