Matematik

Logaritmer

17. april 2018 af Sarahj9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp mig med besvare

B) :      log4 –log2+log3+log10=


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2018 af mathon

           \small \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! 2\log(2)-\log(2)+\log(3)+\log(2)+\log(5)=\log(4)+\log(3)+\log(5)=\log(4\cdot 3\cdot 5)=\log(60)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \log(a)+\log(b)&=\log(a\cdot b)\\ \log(a)-\log(b)&=\log\left(\frac{a}{b}\right) \end{align}


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

lad
x = log4 – log2 + log3 + log10

Vi ved
x = log(10x) = log(10log4 – log2 + log3 + log10)
                    = log(10log4 – log2 + log3 + log10)
                    = log(10log4 / 10log2 * 10log3 * 10log10)
                    = log(4 / 2 * 3 * 10) = log(60)


Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.