Matematik

Kvarod

05. maj 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej hvis man tager kvadrod af 4*x^2 hvad får man så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2018 af peter lind

2x


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2018 af ringstedLC

fordi:

\begin{align*} \sqrt{4x^2}&=\sqrt{2\cdot 2\cdot x\cdot x}\\ &=\sqrt{2\cdot x\cdot 2\cdot x}\\ &=\sqrt{(2x)^2}\\ &=2x \end{align}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2018 af Anders521

                                    \sqrt{4x^2}=\sqrt{2^2x^2}=\sqrt{2^2}\cdot\sqrt{x^2}=2\left | x \right |


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2018 af SuneChr

# 3 er korrekt, thi
\forall x:\: \: \sqrt{x^{2}}=\left | x \right |\: \: \Leftrightarrow \: \: \left | x \right |\geq 0\: \: \: \wedge \: \: \: \left | x \right |^{2}=x^{2}
 


Skriv et svar til: Kvarod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.