Matematik

parket gulv

23. maj 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

Hvad er tykkelsen på Parket?

Vedhæftet fil: mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af confus (Slettet)

Den er vel 13 millimeter. Er det et trick spørgsmål?


Svar #2
23. maj 2018 af bobeå

Ja har et næste spørgsmål

Hvad bliver rabatten i kroner for 50 m2 parket?

Svar #3
23. maj 2018 af bobeå

Ved køb af mindst 50 m2 parket gives 15 % i rabat.

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2018 af confus (Slettet)

Start med at finde prisen uden rabat. Du har fået opgivet hvad 1mkoster, så det skal du gange med 50.

Du skal så finde 15% af det tal. Det kan du gøre ved at dividere med 100 og gange det med 15.

Prøv det, ellers kan du skrive igen


Svar #5
23. maj 2018 af bobeå

Har gjort sådan: 2,08*50=104 begefter 104*15/100=15,6 er det sådan ??

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. maj 2018 af confus (Slettet)

Prisen pr.  m2 er 249kr, ikke 2,08. 

For at finde 15% skal du først dividere tallet med 100. (Du deler dit tal op i 100 dele). Du ganger derefter med 15 for at få 15%.


Svar #7
23. maj 2018 af bobeå

37,35

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. maj 2018 af confus (Slettet)

Total = pris pr m2 * 50

Rabat = total / 100 * 15

Ved indsættelse:

Total = 249*50 = 12450kr.

Rabat = 12450/100*15 = 1867,5kr.


Svar #9
23. maj 2018 af bobeå

Tak.


Svar #10
23. maj 2018 af bobeå

I en lejlighed skal lægges nyt parket
Der skal bruges 120 m2
Parket kan kun købes i hele pakker

Svar #11
23. maj 2018 af bobeå

Hvor mange pakker skal der købes?

Brugbart svar (0)

Svar #12
23. maj 2018 af confus (Slettet)

1 pakke = 2,08 m2 (det står i opgaven)

Antal pakker = 120m/ 2,08 m2 

Da parket kun kan købes i hele pakker, skal du runde resultatet op, hvis det indeholder et komma tal.


Svar #13
25. maj 2018 af bobeå

Har en opskrift spørgsmål

Fuldkornshvedemel til 12 boller er 800g
hvad så hvis jeg skal lave 60 boller hvor meget fuldkornshvedemel bliver det hvordan regner jeg det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #14
25. maj 2018 af confus (Slettet)

Så vil det være fornuftigt at finde ud af hvor mange fuldkornshvedemel 1 bolle tager at lave.

Det kan du gøre ved at tage 800g/12. Når du ved hvad 1 bolle tager, kan du gange det med 60


Skriv et svar til: parket gulv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.