Matematik

Hjælp, haster

24. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Forstår ikke hvorfor +2 bliver til -2 når man tager værdi af udtrykket . Forstår godt hvorfor - bliver til + men ikke omvendt


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2018 af SuneChr

Forlæng brøken, der skal integreres, med (- 1)


Svar #2
25. maj 2018 af Mathian

U=-5x^4+2

du/-20x^3=dx

\int 1/u du 

= ln\left \| u \right \|+k = ln(5x^4+2)


Skriv et svar til: Hjælp, haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.