Matematik

Opskrift

25. maj 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Til 12 boller skal jeg bruge 800 g fuldkornshvedemel hvad så hvis jeg skal lave 60 boller hvor meget skal jeg så bruge hvordan regner man det?
Hvor meget vand skal jeg bruge til 60 boller hvis til 12 boler er det 50 dl man skal bruge hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2018 af guzbak

Du ganger vel din opskrift op med 5 ?

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Svar #2
25. maj 2018 af bobeå

Er du sikker så jeg skal sige 800*5 =4000

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2018 af AngelOneOne

Ja - Eller du kan helt simpelt sige:

\frac{800 g}{12 boller}=66,66 g/bolle\cdot 60boller=3999,99g\approx 4000g

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #4
25. maj 2018 af bobeå

Hvad med 12 boller skal have 5 dk vand hvad med 60 boller hvor meget skal de have?

Svar #5
25. maj 2018 af bobeå

*dl

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2018 af mikkel981

5 dl / 12 boller = 0,4166

0,4166 * 60 = 25 dl


Svar #7
25. maj 2018 af bobeå

Tak

Skriv et svar til: Opskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.