Matematik

hej

30. maj 2018 af aa1199 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke struktur hvordan man løser sådan en opgave kan i hjælpe mig bilag vedhæftet ned 

Vedhæftet fil: 111233.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2018 af Mathias7878

1  2  3  4  

3  6  ?  ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2018 af peter lind

når du forøger x med 2 fordobler du F(x). Du får altså ikke at F(3) er 14,4 eller at F(5) er 24


Svar #4
30. maj 2018 af aa1199 (Slettet)

hvis du ønsker at jeg tryyke brugtbar svar ,så skal du forklare lidt mere jeg forstår ikke hvad du mener ?


Svar #5
30. maj 2018 af aa1199 (Slettet)

hvordan fik vi f(x)=24 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. maj 2018 af peter lind

hvis du forøger 3 med 2 til 5 får du fordoblet F(x) til 12. Hvis du derefter forøger x med 2 til 7 får du fordoblet F(x) til ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. maj 2018 af StoreNord

Idet x blir forøget fra 1 til 3, blir y fordoblet fra 3 til 6.
y skal fordobles 2 gange for at blive 24. Altså må x forøges 2 gange til 5.


Svar #8
30. maj 2018 af aa1199 (Slettet)

min lærer skrvet f(x) =6 og ikke 12 ,men jeg forstå ikke hvorfor 


Brugbart svar (1)

Svar #9
30. maj 2018 af peter lind

Det kommer jo an på hvad x er. F(1)=3, F(3) =6 F(5) = 12. Hver gang du forøger x med 2 fordobler du F(x) eller skrevet kortere F(x+2) = 2*F(x)


Brugbart svar (1)

Svar #10
30. maj 2018 af StoreNord

Idet x blir forøget fra 1 til 3, blir y fordoblet fra 3 til 6.
y skal fordobles 2 gange for at blive 24. Altså må x forøges med 2 2 gange fra 3 via 5 til  7.
hej.png

Vedhæftet fil:hej.png

Svar #11
30. maj 2018 af aa1199 (Slettet)

mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.