Matematik

Sandsynlighedsregning

04. juni 2018 af MarkRasm - Niveau: B-niveau

Hej hvilken metode skal jeg bruge her?

Jeg er virkelig på bar bund. det er opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2018 af peter lind

a) Der mangler oplysning om sandsynligheden p. Det er en binoialfordeling med n=40. Slå op i dit CAS værktøj, statistikprogram, regneark eller lignende P(X≥13) = 1-P(X<13)

b) Det er en binomialfordeling med p=17/40 og n= 40. Slå op P(X≤5)


Svar #2
04. juni 2018 af MarkRasm

undskyld resten er her 

jeg får svaret

det kan vel ikke passe vel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2018 af Soeffi

#2 Jeg får dette...


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2018 af peter lind

Det er bare så lille at det bliver afrundet til 0


Svar #5
04. juni 2018 af MarkRasm

#3
#2 Jeg får dette...

Ja men jeg regner opgave b.

Opgave a fik jeg det samme 


Svar #6
04. juni 2018 af MarkRasm

#4

Det er bare så lille at det bliver afrundet til 0

Okay tak for hjælpen Peter 


Svar #7
05. juni 2018 af MarkRasm

Hej igen, er du sikker på at det er 5? skal det ikke være 17 da det jo er 17 personer? så 


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. juni 2018 af peter lind

De 17 ud af 40 definerer sandsynligheden. De 5 angiver hvad der spørges om


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.