Matematik
isolering
Hej jeg skal have isoleret a i følgende formel v=v_0+a*t
Nogle der vil forsøge? Vil meget gerne se det trin for trin :-)
Svar #2
04. juni 2018 af 10986
Ja så ender jeg ud med:
v-v_0/t=a og hvis jeg så regner det ud på lommer regner får jeg et posetivt tal...
Men hvis jeg solver hele ligningen af den oprindeligeformel får jeg et negativt tal, som facit også siger?
?
Svar #3
04. juni 2018 af 10986
Åh gud jeg var kommet til at bytte om på nogle tal, nu giver det mening :-)!
Svar #6
04. juni 2018 af 10986
Kan i forklare mig hvorfor resultatet bliver m/s^2 ? :-)
Svar #7
04. juni 2018 af peter lind
Du har hastigheden i m/s Du deler med tiden i sekunder så det bliver (m/s)/s = m/s2
Svar #9
04. juni 2018 af ringstedLC
Lyder rimeligt: Hastighed divideret tid giver accelleration, ms².
Skriv et svar til: isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
