Matematik

Sinus og Cosinus

11. juni 2018 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆÆÆLPPP!!!! 

Jeg skal op til årsprøve til matematik og skal svar på disse spørgesmål. Kan I pleassee hjælpe mig.Tak på forhånd:)

Redegør for sinus og cosinus i en retvinklet trekant

Redegør for hvilke muligheder man har for at finde ukendte sider og vinkler i en vilkårlig trekant


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2018 af AMelev

Se https://www.frividen.dk/matematik/trigonometri/, specielt nr. 10, 13, 08 og 09.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)

I en retvinklet trekant gælder:

cos(v) = hosliggende katete / hypotenusen

sin(v) = modstående katete / hypotenusen

tan(v) = modstående katete / hosliggende katete

(Husk at de kun gælder når trekanten er retvinklet.)

I en vilkårlig trekant kan du bruge sinusrelationerne og cosinusrelationerne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2018 af ringstedLC

I vilkårlige trekanter kan det være muligt at danne to retvinklede trekanter.


Skriv et svar til: Sinus og Cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.