Matematik

Hvad svarer dette til i terminer?

11. juni 2018 af Davis2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

10 år 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2018 af StoreNord

10 terminer.


Svar #2
11. juni 2018 af Davis2000 (Slettet)

Har fået at vide det er 120 terminer? er det rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2018 af SuneChr

Tilskrives en rente hver måned gennem 10 år, er der 120 rentetilskrivninger, 120 terminer.


Svar #4
11. juni 2018 af Davis2000 (Slettet)

Ja har en opgave der lyder: 

Hvad er restgælden efter 10 år 

beløbet er 1.469.300 kr.

renten er 0,005015 %

ydelsen er 8826,21 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. juni 2018 af AMelev

#4 Hvad er oplysningerne?
Er rentfoden den mdl. rentefod?
Hvilket beløb er 1 469 300 kr? Er det det lånte beløb?
Er der tale om et annuitetslån?
Er 8826,21 mdl. eller årlig ydelse, eller...?


Svar #7
12. juni 2018 af Davis2000 (Slettet)

1.469.000 er der beløb der er lånt 

rentefoden er p.a (pr år) = 0,5015 %

8826,21 er ydelsen pr termin med renten på 0,5015 p.a 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. juni 2018 af AMelev

Er det mdl. eller årlige terminer?


Svar #9
12. juni 2018 af Davis2000 (Slettet)

Månedlige terminer :)


Brugbart svar (1)

Svar #10
12. juni 2018 af AMelev

OK. Så har du mdl. rentefod  r = 0,5015 %/12 = 0.000418
Og så må du i gang med et regneark. Se vedhæftede.

Vedhæftet fil:Lån.xlsx

Svar #11
12. juni 2018 af Davis2000 (Slettet)

Mange Tak :)


Skriv et svar til: Hvad svarer dette til i terminer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.