Matematik

reduktionsopgaver

17. juni 2018 af oliv9508 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle 

Jeg har en matematik aflevering, hvor der er en opgave, som jeg simpelhen ikke forstår. Vil i hjælpe mig? 

Tre regneudtryk er reduceret, men der er sket fejl.

32 - 4(4x + 7) = 32 - 16x + 28 = 50 - 16x

2(4a + 3) + a(2 - b) - ab = 8a + 6 + 2a + ab - ab = 10a + 6

0,5a -(2b + a) · 3 = 0,5a - 2b + a · 3 = 3,5a - 2b

A. Redegør for, hvilke regneregler der ikke er fulgt.

B. Løs opgaverne korrekt.

- Olivia 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2018 af ringstedLC

Undersøg om venstre side af lighedstegnet er lig med højre side, altså om der er reduceret korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. juni 2018 af AMelev

I alle 3 er der fortegnsfejl på 2. led, hvor der ganges ind i parentesen "+ · - =  -"


Skriv et svar til: reduktionsopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.