Studievejledning

Bestået i matematik

23. juni 2018 af calliemoore (Slettet)

Hej,

Jeg har fået 7 i matematik skriftlig på A niveau og jeg skal op til den mundtlige her på tirsdag. 

Så jeg ville bare spørge, er jeg bestået faget selv hvis jeg får 00 mundtlig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2018 af Mathias7878

Går du på HF?

Ellers så skal du også regne dine årskarakterer med, vil jeg mene.

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. juni 2018 af guzbak

Ja, hvis det samlede snit er over 02, så er du bestået.

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Svar #3
23. juni 2018 af calliemoore (Slettet)

Ja jeg går på HF vuc :)

Brugbart svar (1)

Svar #4
23. juni 2018 af Mathias7878

(7 + 0)/2 = 7/2 = 3.5 og du er dermed betået. Du består også hvis du får -3, da (7-3)/2 = 4/2 = 2.

- - -

 

 


Skriv et svar til: Bestået i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.