Generelt

Time løn

11. juli 2018 af blasterman18

Jeg har et lille arbejde ved siden af mit rigtige arbejde, og får 50 i timen, arbejder fra kl 17:00 til 21:30 det så 4,50 time hvor jeg også nogle gange er der kun fra 14:00 til 17:20. det mere fordi jeg gerne vil vide hvordan man beregner det når det ikke er hele timer. som f.e.k.s fra 17:00 til 21:00. nogen der ude der kan hjælpe mig med en nem måde at gøre det på


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juli 2018 af Mathias7878

1 time = 60 minutter

50 kr/t = 50/60 min = 0.833 pr. minut

dvs. hvis du arbejder fra f.eks. 14:00 til 17:20, så er der gået 3 timer og 20 minut = 200 minutter, ergo må du have tjent

0.833 * 200 = 166.67 kr. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juli 2018 af ringstedLC

Lav det i et regneark.

A1: 14:00

B1: 17:20

C1: =(B1-A1)*50


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juli 2018 af StoreNord

Som i #1:
         Timeløn:             50 kr
         Minutløn:            50/60 =5/6

3 timer a 50 kr=                                              150 kr
20 minuttrt a 5/6 kr=              100/6 kr = 16+2/3 kr
Ialt                                                           166+2/3 kr


Skriv et svar til: Time løn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.