Matematik

hjælp

14. august 2018 af Madsimof (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan rejser Man denne her ud? Skriv som pontenstal A:100 B: 500 000 C. 12 000 000 000


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2018 af guuoo2 (Slettet)

Flyt kommaet hen efter det første cifre der ikke er 0 og gang med
10 opløftet i et heltal lige så stort som hvor langt du flyttede kommaet 
500000.0 = 5.0 * 105 = 5.0e+5 

Hvis tallet er mindre end 1, skal kommaet flyttes den anden vej: 
0.043 = 4.3 * 10-2 = 4.3e-2

Se bort fra e-notationen hvis det ikke er den I bruger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2018 af PeterValberg

Se eventuelt dette < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.