Matematik

Tværvektorer

19. august 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2018 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. august 2018 af mathon

         \small \widehat{\overrightarrow{a}}=\begin{pmatrix} -5\\-2 \end{pmatrix}          \small \textup{ned op minus top}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2018 af Eksperimentalfysikeren

Tegn vektoren i et koordinatsystem. Tegn derefter tværvektoren vinkelret på a og med samme længde.

Aflæs koordinaterne.

Du kan også benytte:

\overrightarrow{a} = \begin{pmatrix} a_{x}\\ a_{y} \end{pmatrix} \Rightarrow \widehat{a} =\begin{pmatrix} -a_{y}\\ a_{x} \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Tværvektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.