Matematik

Uegentlige integraler

21. august 2018 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

Integralet er 

\int _ { 0 } ^ { \infty } \sin ( x ) d x

Jeg regner følgende grænseværdi

\lim_{t \rightarrow \infty} \int _ { 0 } ^ { t } \sin ( x ) d x = \lim_{t \rightarrow \infty} -\cos t +1

for t gående mod uendelig bevæger integraet sig i intervallet [0,2], dvs. det er givergent, korrekt?

mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2018 af Festino

Korrekt.


Svar #2
22. august 2018 af anonym000

Tak
- - -

...............


Skriv et svar til: Uegentlige integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.