Matematik

Optimering

01. september 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp til denne her opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2018 af peter lind

omkreds = 2x+2y = 50

Find arealet af rektanglen udtykt ved x og fratræk arealet af trekanten


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2018 af ringstedLC

a)

 \begin{align*} Omkreds&=50= 2x+y+y+\left(\sqrt{2}\cdot x\right)+\left(\sqrt{2}\cdot x\right)\\ {\color{Red}y}&{\color{Red} \;=\;?}\\ A(x)&=A_{rekt.}-A_{trekant}\\ A(x)&=2x\cdot {\color{Red} y}-\frac{1}{2}\cdot 2x\cdot x \end{align*}

b) 

\begin{align*} A'(x)&=0\\ x&=\; ? \end{align*}


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.