Matematik

haster

06. september 2018 af jens213 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle der kan fix den her samt det vedhæftede billede ?

a(x+10)-b(b-y)



 

Vedhæftet fil: mat.png

Svar #1
06. september 2018 af jens213 (Slettet)

samt vedhæftede billede 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2018 af mathon

                                  \small \begin{array} {lcl} a(x+10)-b(b-y)\\ (ax+10a) -(b^2-by)\\ ax+10a-b^2+by \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2018 af PeterValberg

\frac{6a+4b}{2a}=\frac{6a}{2a}+\frac{4b}{2a}=3+\frac{2b}{a}

\frac{2K^2}{K^3}=2\cdot K^{2-3}=2K^{-1}=\frac{2}{K}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.