Matematik

Hjæææææælp....

09. september 2018 af mikkeltnielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har fået denne, men kunne godt bruge en hjælpende hånd....


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Alle linjer i planet er graf for en funktion hvis forskrift har formen:
  f(x) = a*x + b


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2018 af marielinge

a) b = y - a * x

b) f(x) = ax+b. Indsæt din given a værdi og din fundne b-værdi.

c) indsæt din funktionsforskrift i geogebra


Skriv et svar til: Hjæææææælp....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.