Matematik

f(x)=5x-2

17. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet) - Niveau: B-niveau

en funktion er givet ved 

f(x)=5x-2

opgave 1

bestem f(4)

Er det ikke bare f(4)=5*4-2=18


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2018 af mathon

Jo.


Svar #2
17. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

Tusind taakkkk


Skriv et svar til: f(x)=5x-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.