Matematik

definationsmænde og værdimængde

27. september 2018 af Freja25 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad ville i sige at definationsmængden og værdimængden var hvis grafen ser sådan ud?


Svar #1
27. september 2018 af Freja25 (Slettet)

Derefter skal jeg løse ligningen f(x)=2 hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2018 af mathon

                             


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2018 af mathon

                                      

                                      \small Dm(f)=\{x\in\mathbb{R}\, | \, 1\leq x \leq 5.5\}

                                      \small V\! m(f)=\{y\in\mathbb{R}\, | \, -3\leq y \leq 4.5\}


Svar #4
27. september 2018 af Freja25 (Slettet)

ah Okay tak, hvordan vil du regne f(x)=2


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2018 af mathon

Du aflæser dem:

                                   \small \small x=\left\{\begin{matrix} 1.5\\4.4 \end{matrix}\right.
                              


Svar #6
27. september 2018 af Freja25 (Slettet)

Hvordan kan det så giver 1.5 v 4.4?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2018 af ringstedLC

#6: Fordi (1.5, 2) 0g (4.4, 2) er punkter på grafen for f.


Skriv et svar til: definationsmænde og værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.