Spansk

find hankøn og hunkøn på

29. september 2018 af 0161Dan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

la mar

la música


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2018 af jbmm (Slettet)

el mar (normalt i geografisk betydning: el Mar del Norte) = hankøn
la mar (i overført betydning: en alta mar (på det åbne hav)) = hunkøn

la música = hunkøn


Skriv et svar til: find hankøn og hunkøn på

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.