Matematik

Hjælp

30. september 2018 af Larxx - Niveau: B-niveau

Har fundet løsningen til opgaven, men mit spørgsmål går ud på om i har andre forslag til at løse opgaven på :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2018 af janhaa

y(AB) = (3x/4) + 4

for x=11

y= (33/4) + 4 = 49/4

C = (11, 49,4)


Svar #2
30. september 2018 af Larxx

Var også en mulighed :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2018 af janhaa


C = (11, 49/4)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.