Matematik

Målestoksforhold

01. oktober 2018 af claudia1o11 - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Jeg skal lave en opgave i matematik, hvor jeg skal finde et målestoksforhold fra virkelighed til på papir.

Det skal være et bassin  som er  9m*6m*3m

Højde = 3 meter 

Længde = 9 meter 

Brede = 6 meter

Hvordan vil det se ud hvis det vil være i cenimeter på papir og hvordan vil målestoksforholdet være?

På forhånd tak for hjælpen 

Hilsen Claudia :)

  


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2018 af mathon

                                       \small 1\; \textup{cm}:1\; \textup{m}

                                       \small 1\; \textup{cm}:100\; \textup{cm}
\small \textbf{\textsl{m\aa lestoksforhold:}} 
                                       \small 1:100          


Svar #2
01. oktober 2018 af claudia1o11

Mange tak :)


Skriv et svar til: Målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.