Matematik

Isoler følgende udtryk

05. oktober 2018 af mikkel1232 - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal isolere r i denne uregning. 

A = Pi*r^2

hvordan gør jeg det?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af PeterValberg

r=\sqrt{\frac{A}{\pi}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isoler følgende udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.