Matematik

Hjælp

09. oktober 2018 af højben12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvordan omskriver jeg et tal til en brøk.?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2018 af StoreNord

2= \frac{2}{1} \; og \; saa \; \; kan \; du \; forl\ae nge \; eller \; forkorte.


Svar #2
09. oktober 2018 af højben12 (Slettet)

Regn stykket ser sådan her ud - jeg skal finde ud af hvor stor en brøk del 60000 er af 1500000

Svar #3
09. oktober 2018 af højben12 (Slettet)

StoreNord, vil det så sige at stykket ser sådan her ud

1500000
________
60000 = 25 ?

Brugbart svar (1)

Svar #4
09. oktober 2018 af StoreNord

\frac{60000}{1500000}=\frac{6}{150}=\frac{2}{50}=\frac{1}{25}


Svar #5
09. oktober 2018 af højben12 (Slettet)

Super! Vil det sås uge at brøken kommer til at hedde 0,04 ? Eller bliver det så lavet om til en procentdel?

Svar #6
09. oktober 2018 af højben12 (Slettet)

Der skulle stå - vil det så sige at brøken kommer til at hedde 0,04 ? Eller bliver det så lavet om til en procentdel?

Brugbart svar (1)

Svar #7
09. oktober 2018 af StoreNord

0,04 er ikke en brøk.

\frac{1}{25}                 laves om til %  ved, at man ganger med  %.

\frac{1}{25} *100 = \frac{100}{25}=4\%    


Svar #8
09. oktober 2018 af højben12 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.