Matematik

Matemtik hjælppp akut!

09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Tre lineære funktioner f, g og h er givet ved forskrifterne

f(x)=1,15x+1

g(x)=1,5x+3

h(x)=1,05x+2

a) Opskriv hældningskoefficienterne for de tre funktioner f, g og h i rækkefølge efter størrelse, så den mindste står først.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2018 af AMelev

Hældningskoefficienterne er de tal, der er ganget på x, altså hhv. 1.15, 1.5 og 1.05.


Svar #2
09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet)

hvad er svaret så


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. oktober 2018 af AMelev

Læs opgaven og tænk dig om.


Skriv et svar til: Matemtik hjælppp akut!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.