Matematik

differentialligningen

20. november 2018 af mi28 - Niveau: B-niveau

hej hjælp

a.) bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen y'=5,4*y

b.) bestem den løsning f, hvor f(0)=7,1


Svar #1
20. november 2018 af mi28

jeg fik y=c*e^5,4*y

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2018 af Pyrros

Nej, du bør ikke have y på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2018 af mathon

                       \small y=C\cdot e^{5.4x}


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. november 2018 af mathon

                      \small y=C\cdot e^{5.4x}

                      \small 7.1=C\cdot e^{5.4\cdot 0}=C\cdot 1=C

                      \small y=7.1\cdot e^{5.4x}


Skriv et svar til: differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.